Kik vagyunk?

Az Öko Concept Kft. 2011-ben kifejezetten generál-kivitelezési munkák elvégzésére jött létre. Folyamatos fejlődésünk eredményeképp, kiterjesztve tevékenységünket, 2014-től olyan teljes körű, komplex szolgáltatási rendszert kínálunk partnereinknek, mely biztosítja a még ügyfélközpontúbb kiszolgálást, egy ötlet megszületésétől, a megvalósításon át, az üzemeltetésig, minden területen.

Társaságunk rendelkezik mindazon üzleti kapcsolattal, személyi, szakmai, tárgyi és anyagi biztosítékokkal, amelyek a vállalt projektek elvégzéséhez, a bizalom, az elismerés megtartásához szükségesek.

Mint célorientált, motivált építő és kivitelező vállalat, az elmúlt években fejlesztettünk a saját állományban lévő, fizikai szakirányú dolgozói létszámot is, így az alvállalkozói teljesítések mellett, kisebb, saját termelési kapacitással is biztosítjuk a hibátlan munkavégzést.

Szakembergárdákkal, azok képzésével, beszállítói kapcsolatokkal, új technológiák és anyagok használatával piaci helyzetünk stabil, megrendeléseink állandóak.

Régi üzleti kapcsolatokkal együttműködve a generál kivitelezői tevékenységet, a saját fizikai létszámon felül, alvállalkozók bevonásával teljesítjük. Alvállalkozóink kiválasztásánál fő szempont, hogy jól szervezett, magas szakmai színvonalat képviselő, megfelelő referenciával rendelkező cégekkel dolgozzunk együtt.

Ismerjen meg bennünket!

További munkatársaink: projektvezetők, szakáganként megfelelő műszaki előkészítőkkel, felelős műszaki vezetőkkel.

Hívjon minket!

+36 20 348 0118

Milbich András

Ügyvezető

Jövőképünk, hogy iparágunkban kis-, illetve középvállalkozásként kiváló minőségű, költséghatékony és környezetbarát megoldásokat kínálva megrendelőinknek, stabil és fejlődő vállalat legyünk. Arra törekszünk, hogy rugalmas szerevezéssel, kiváló minőségű, határidőben teljesített kivitelezésekkel elnyerjük megrendelőink bizalmát, megelégedettségét és hosszú távú lojalitását, mert a megelégedett és visszatérő megrendelő a kulcsa a mindenkori biztonságnak és a hosszú távú fejlődésnek. Ezen céljaink szellemében vezetem a vállalatot, képviselem saját és megbízóink érdekeit.

 

Nagy Zsuzsanna

28 éves komplex irodai tapasztalatból, 15 éves építőipari cégnél szerzett irodavezetői, pénzügyi, gazdasági, teljes körű adminisztrációs és HR gyakorlattal, tapasztalattal és szükséges szakmai végzettséggel rendelkezem. Az elmúlt évek alatt megszerzett tudással, gyakorlattal igyekszem az Öko Concept Kft. működését hatékonyabbá és sikeresebbé tenni.