Hogyan dolgozunk?

Az ötlettől a megvalósulásig, és azon túl

Fiatal szakemberekből álló, dinamikus és innovatív építő vállalatként, olyan projektek megvalósítására törekszünk, melyek a tervezéstől kezdve, a kulcsrakész teljesítésen keresztül, a karbantartásokig, teljes összhangban vannak megrendelőink üzleti, financiális és időbeni elvárásaival, miközben a legmagasabb minőségben és műszaki tartalommal, környezettudatosan valósulnak meg.

Missziónk

A különböző szakterületeken jártas, állandó csapatunk arra törekszik, hogy megrendelőinknek a lehető legkevesebb terhet és fejtörést okozzon egy építési projekt, így annak minden fázisában a legnagyobb körültekintéssel képviseljük megbízónk érdekeit, szem előtt tartva a környezetvédelmi szempontokat.

Olyan komplex szolgáltatást nyújtunk, mely a puszta kivitelezési és generál-kivitelezési feladatokon túl, magában foglalja a különböző mérnöki és szakmán belüli gazdasági tevékenységek elvégzését is.

Az épület átadása után is partnerek maradunk, hisz a projekt utógondozása, a műszaki ellenőrzési, karbantartási, üzemeltetési feladatok ellátása éppúgy profilunk részét képezi, mint a kivitelezés.

Alapköveink, a rugalmasság, a környezetorientáltság, a kiemelkedő minőség, a minőség-ellenőrzés, a folyamatirányítási és projektszemlélet, az innovatív munka és mindezek megtartása mellett a környezet védelme.

És az a kis PLUSSZ!

Legfontosabb értékünknek tartjuk, hogy ügyfeleink professzionális kiszolgáláson felül egyéb – véleményünk szerint a hosszú távú fejlődés alapjait jelentő – napjaikban elhanyagolt apró részletekben is kiemelkedő pontossággal és odafigyeléssel járunk el.

A minőség elengedhetetlen!

A minőség sikereink legfontosabb összetevője, mely filozófiánk eredményeként munkáink több mint 40%-a már most is visszatérő vevőktől származik.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat és képességeinket. Vállalatunk MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány minőségirányítási, MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány környezetközpontú irányítási rendszernek és MSZ 28001:2008 szabvány munkahelyi egészségvédelem és biztonsági irányítási rendszerének megfelelően működök, ezekre minősítéssel rendelkezünk.

Korrektség, megbízhatóság

Kapcsolataink megrendelőinkkel, munkatársainkkal, alvállalkozóinkkal, beszállítóinkkal, hatóságokkal és szakhatóságokkal belső szigorú etikus normákhoz kötött.

Az etikus üzleti magatartás és kapcsolatok megtartása fontos cégünk számára, ez irányú elhivatottságunk tanúsítására társaságunk tagja az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének is.

Fontos számunkra Munkatársaink, Építőmunkásaink biztonsága és megfelelő ellátottságunk, melyre minden körülmények között odafigyelünk.